Şahinbey Belediyesi “Bahar Kupası Bisiklet Yarışı”

 

 

Gaziantep evden eve asansörlü nakliyat

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen, gaziantep evden eve asansörlü nakliyat bahar kupası bisiklet yarışı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun start vermesiyle başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen gaziantep evden eve yarışmaya Konya, Antalya, Kütahya, İzmit, Tekirdağ, Bursa, Bolu, Sinop, Niğde, Mersin ve Çorum’dan 196 sporcu katıldı.

Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız A ve B Erkekler kategorilerinde 4 grupta yarışacak o

lan bisikletçiler, Kilis yolu Şahinbey Anıtı gaziantep evden eve asansörlü nakliyat güzergahından, Bostancık, Kapcağız, Töreli, Küplüce, Sarısalkım, Öğümsöğüt, Işıklı, Karadere, Dımışkılı, Beşkuyu, Zülfikar ve Sarıbaşak mahallelerini geçerek, finale gelecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, yarışmaya katılan sporculara başarılar dileyerek, emeği geçenlere teşekkür evden eve asansörlü etti.Yarışmada dereceye giren sporcuların ödülleri, 13 Nisan 2014 Pazar günü Binevler Sosyal Tesisi önünde düzenlenen törenle verilecek. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve gaziantep evden eve taşımacılık Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), kursiyerlerin sosyalleşmelerini sağlamak için gençlik ve kültür merkezlerine oyun salonları kurdu.Açtığı çeşitli kurslarla özellikle gençlerin gelişimlerini ve meslek eğitimlerini desteklemeyi amaçlayan GAMEK, bünyesinde bulunan dört gençlik ve kültür merkezine playstation, bilardo, langırt, air hokey ve masa tenisinden oluşan oyun evden eve asansörlü nakliyat salonları oluşturdu.

GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, yaptığı açıklamada, kurs merkezlerine gençlerin eğlenmeleri ve sosyalleşebilmeleri için oyun alanları oluşturduklarını belirtti. 

Gençlerin kursa yoğun ilgi gösterdiğine dikkati çeken Dündar, şunları kaydetti:

Ancak kurs saatlerimizden sonra gaziantep evden eve nakliyat vakitlerinin çoğunu kafe ve oyun salonlarında geçiriyorlar. Bu tarz yerlerde gençlerimizin kötü alışkanlıklara sahip olma riskleri çok fazla olduğu için bunu engellemek istiyoruz. Artık kursiyerlerimiz oyun salonlarına gitmeden kurs merkezimizin bünyesinde oluşturduğumuz aktivite alanlarından ücretsiz olarak yararlanabilirler.

http://metropolgazikentevdeneve.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *