İzmir’den Balıkesir’e kadar dövdü!

 

Boşanmak Isteyen eşini 110 km boyunca dövdü.Bir gaziantep evden eve taşımacılık Alışveriş merkezinde çalısan Alev T., Iki yil once Sanal alemde ABGS yakınları aracılığıyla Türkiye’nin once Gelen süt Süt Ürünleri üreticisi income ettik  taşımacılık gaziantep evden eve  firmanın varislerinden isadami TA Ile tanıştı. UZAKTAN akraba da income Alev T. Ile TT ARASINDA başlayan arkadaşlık  nakliyat şirketleri  kısa surede aşka dönüştü. Çift. Iki Aylık birlikteliğin ARDINDAN evlendi. 

 

33 yaşındaki TA Ile 32 yaşındaki Alev A., eşinin şiddetine dayanamayınca Ayri Yaşamaya Başladı evlenen. TA, barışmak for Ailesinin de bulundugu Balıkesir’e  nakliyat gaziantep evden eve  götürdüğü Alev A. ‘nın cep Telefonuna  evden eve taşımacılık  Mahkeme İşlemleri for avukatından Yoruma gelmesi Üzerine öfkeden deliye Döndü.

 b2ap3_thumbnail_gaziantepevdenevenakliyat.jpg

Restoranda Hareket Ettiği eşini otomobil İÇERİSİNDE Balıkesir’den İzmir’e Kadar 181 kilometrelik Yol boyunca, yumruklayarak, kafasını saçından tutup torpidoya vurarak continuous dövdüğü,   metropolgazikentevdeneve  baygınlık geçirince de, evinin Onune bırakıp kaçtığı ÖNE  gaziantep evden eve asansörlü  sürüldü. Yüzünün Halini Gören Herkesin Söke oldugunu belirten Alev T., “Bir dakika bir safra next to kalmayacağım. Bir İnsana met İşkence nasıl yapılır? O bir ÖLMEK for yalvardım” dedi.

http://metropolgazikentevdeneve.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *