YGS BİTTİ ŞİMDİ NE YAPILMALI??

 

Gaziantep evden eve asansörlü firmaları

Anne babaların da çocuklarının  gaziantep evden eve asansörlü firmaları sınava hazırlanmasında büyük bir emek harcadıklarını ifade eden Demir, “Bu emeğin karşılığını mutlaka alacaklarından emin olsunlar ve cumartesi  gaziantep günü adaylara sakinleştirici, rahatlatıcı telkinlerde bulunsunlar, normal bir yaşam ortamı oluştursunlar. Pazar günü de eğer isterlerse çocuklarıyla sınava gidebilirler. Ancak bina çevresinde gürültü yapmamaya, bina çevresinde huzur ortamı oluşturmaya dikkat etsinler” diye konuştu.

Sınav gününde nüfus gaziantep evden eve asansörlü firmaları cüzdanını son dakika kaybeden, düşüren veya akşam masanın üzerinde koyduğu halde sabah bulamayan adayların olduğunu hatırlatan Demir, bu adayların sınava girebilmeleri için bütün il ve ilçe merkezlerinde nüfus müdürlüklerinin saat 07.00’den 10.00’a kadar açık olacağını belirtti.

Sınava giriş belgesi ve fotoğrafıyla ygs soruları müdürlüklere giden adaylara nüfus cüzdanı verileceğini kaydeden Demir, adaylara mutlaka nüfus cüzdanı düzenlenmesi gerektiğini, adayların bunun dışındaki bir belgeyle sınava giremeyeceğini söyledi.

Gaziantep evden eve

ÖSYM yönetimi olarak gerek sınav gaziantep evden eve öncesi gerekse sınav sonrasına ilişkin tüm faaliyetleri planladıklarını vurgulayan Demir, “Hedefimiz en kısa zaman içerisinde adayların sonuçlarını öğrenmelerini sağlamak. Bunun için gerekli olan bütün uygulamalarımızı gerçekleştirdik, bütün tedbirlerimizi aldık. En kısa zamanda, belki gaziantep evden eve taşımacılık de pek çok adayımızın hayal edemeyeceği kısa bir zamanda açıklamayı planlıyoruz” dedi.

Sınavın önemli olduğunu ancak hayattaki her şeyin bu sınavdan ibaret olmadığını kaydeden Demir, adayların rahat ve huzurlu bir şekilde sınava gelmelerini istedi.

Adayların görevlilerle uyum içerisinde istanbul evden eve nakliyat olmasının da önemli olduğunun altını çizen Demir, şu ifadeleri kullandı:

“ÖSYM olarak bugünden itibaren 24 saat, sınavın koordinasyonu, her türlü ihtiyacı gidermek üzere çalışma içindeyiz. Her türlü ihtiyaçlar ve her türlü sorular için ÖSYM‘nin çağrı merkezini arayabilirler. Sınav günü her türlü konuda yine çağrı merkezini veya sınav günü masamızı arayabilirler, bizimle irtibata geçebilirler. Adaylardan önemli bir isteğim; her türlü bilgiyi sadece ve sadece istanbul evden eve ÖSYM’nin internet sayf almaları. Bunun dışındaki bilgilere çok evden eve nakliyat itibar etmemeleri. Bu büyük kitlenin heyecanlarını kullanmak isteyen bazı kitleler olabilir. Bunlara hiç itibar etmemelerini ve sadece ÖSYM’nin açıkladığı bilgileri takip etmelerini istiyorum. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Bu onların emeğinin evden eve taşımacılık karşılığı olacaktır. Biz bütün gayretimiz, adaylarımızın emeklerinin sonucunu almaları, hak ve adalet ölçüsünde bu sınavı gerçekleştirmekdir.”

 

http://metropolgazikentevdeneve.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *