Erdenay bastırdı, Ataman geldi

 

Gaziantep evden eve asansörlü firmaları

Turgay Demirel’in bir numaralı adayı gaziantep evden eve asansörlü firmaları Obradovic’ten ret yanıtı gelmesiyle, Harun Erdenay‘ın bir araya getirdiği Demirel-Ataman zirvesinden 2016’nın sonuna kadar anlaşma çıktı.

 

VE Ergin Ataman ile 12 Dev Adam’ın yolları sonunda kesişti… Ama BBL’de son iki sezonun şampiyon hocası ile ay yıldızlılar bir gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık araya gelmesi pek de kolay olmadı. Süreç şöyle gelişti. İlk aday Messina’nın sözleşmesine ‘NBA’den teklif gelirse giderim’ maddesi istemesi görüşmeleri gaziantep evden eve en başından bitirdi. Geriye iki aday kalıyordu: Obradovic ve Ergin Ataman. TBF Başkanı Turgay Demirel’in önceliği Obradovic’ti. Federasyon, Sırp teknik adamı ikna etmek için bir ay boyunca yoğun çaba sarfetti. Harun Erdenay’ın ısrarla üzerinde durduğu Ataman da plase durumundaydı.

 

Obra’nın menajeri Raskovic aracılığıyla metropolgazikentevdeneve.com yürütülen görüşmelere Obradovic, ‘tek takım çalıştırma’ isteğiyle soğuk baksa da Raskovic’in 6 ila 10 yıllık kapsamlı bir sözleşme isteğini evden eve asansörlü taşıma masaya koyması Federasyonu umutlandırdı. Ama Perşembe gaziantep evden eve taşımacılık günü Obra’dan gelen ‘ailesine zaman ayırma’ gerekçeli kesin ‘ret’ yanıtı geldi. Aynı gün Erdenay’ın çabalarıyla G.Saray’ın akşam idmanı sonrası Demirel ile Ataman TBF Başkanı’nın Abdi İpekçi’deki odasında bir araya geldi. G.Saray Başkanı Ünal Aysal ve Lutfi Arıboğan’la pazartesi yaptığı görüşmede Milli Takım ‘olur’unu alan Ataman’ın Demirel’le geçen 1 buçuk saatlik gaziantep evden eve nakliyat olumlu görüşme sonrası, 191 gündür hocasız olan ay yıldızlılar, koçunu bulmuştu…

Sevgili gaziantep evden eve taşımacılık hizmet sektörünün emekçisi ve işverenleri. Artık szilere gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık hizmeti de sunmaktayız.Gaziantepte Müjdeler olsun evden eve taşımacılık hizmetlerini layıkıyla yapan evden eve taşımacılık firmaları içinde itibarlı bir yere sahip olan metropol gazikent evden eve taşımacılık personellerinin itinalı ve dikkatli ev taşıması, gaziantep evden eve şirketleri ev eşyalarının montajlanması konularında gerekli eğitim seminerlerini tamamlamış ve sertifikalarını almışlardır. 

Ertesi gün Euroleague’de G.Saray’ın gaziantep evden eve fiyatları oynanacağı kritik Bayer Münih maçı göz önüne alındı ve açıklama için cumartesi günü (dün) uygun görüldü. Ve Devler, Ataman’a emanet edildi. TBF’den yardımcıları için evden eve asansörlü henüz bir talepte bulunmayan Ergin Hoca’nın salı günü basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

http://metropolgazikentevdeneve.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *