Galatasaray taraftarına bilet şoku!

 

Gaziantep evden eve nakliyat fiyatları

Galatasaray‘da yine bilet krizi… Devler gaziantep evden eve nakliyat fiyatları Ligi’nde Chelsea ile oynanacak rövanş biletleri kayıp. Fiyatlar tavan yaptı. Geçen sene Schalke maçı öncesi de aynı durumu yaşayan taraftar isyanda…
Cimbom’un 18 Mart Salı günü Chelsea ile gaziantep evden eve oynayacağı Devler Ligi rövanş mücadelesi öncesi sarı-kırmızılı kulüpte tam bir bilet karmaşası yaşanıyor.

Yöneticiler Şükrü gaziantep Ergün, Mehmet İpemetropolgazikentevdeneve.com Doğan’ı devre dışı bıraktı. Sedat Doğan’ın engel olma çabalarına rağmen biletler dağıtıldı. İngiltere’ye gidiş için tüm işlemlerini halleden taraftarlar ise isyanda. Geçen sezon Schalke ile oynanan maç öncesi de biletler loca sahiplerine dağıtılmıştı. Yönetici gaziantep evden eve taşımacılık Sedat Doğan da Chelsea gaziantep evden eve asansörlü maçı biletlerinin tükenmesine çok üzüldü.

kdokuyan ve Sedat Doğan biletlerin dağıtımıyla ilgili sorumluluğu üstlenmişti. Ancak Ergün-İpekdokuyan ikilisi 

Geçen sene Schalke maçı nedeniyle suçlandığı gaziantep evden eve nakliyat  için Doğan bu kez engel olma çabalarını camiaya anlatıyor.

2300 biletin buhar olup evden eve asansörlü uçması ise kez daha taraftarı isyan noktasına getirdi. Taraftarlar twitter üzerinden  hashtagi ile yönetime tepkisini dile getiriyor.

Öte yandan Chelsea-Galatasaray maçının biletlerinin karaborsaya düştüğü iddia edildi. Yurt dışı kaynaklı bazı internet sitelerinde Londra’da oynanacak zorlu karşılaşmanın biletlerinin fahiş fiyattan satıldığı görüldü. Biletlerin 500 euro seviyesinden evden eve taşımacılık 900 euroya kadar çıkması dikkat çekti.
http://metropolgazikentevdeneve.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *